Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu în miez de noapte la Dej. Un atelier din cartierul Dealul Florilor a luat foc – VIDEO

0 1.473

Echipajele de stingere a incendiilor din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej au fost solicitate să intervină în noaptea de joi spre vineri la un atelier de pe strada Lucian Blaga din localitate.

Alarma s-a dat cu câteva minute înainte de miezul nopții, spre locul solicitării fiind direcționate autospeciale de stingere a incendiilor, dar și un echipaj de poliție.

Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că incendiul se manifesta la un coș de fum care s-a supraîncălzit, de la acesta luând foc și materialele inflamabile din împrejurimi, flăcările extinzându-se și la acoperiș.

Intervenția promptă a pompierilor a făcut ca incendiul să fie lichidat în scurt timp, înainte de a se extinde la alte materiale din lemn din atelier, sau la clădirile din împrejurimi.

Urmează ca pompierii și polițiștii să stabilească, în urma anchetei, cauzele exacte ale izbucnirii incendiului. Din fericire, pagubele materiale nu sunt însemnate, fiind afectate doar coșul de evacuare a fumului din sobă și o parte mică din acoperiș, iar incidentul nu s-a soldat cu victime.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More