Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu pe scara unui bloc din Zalău

0 121

Pompierii din Zalău au intervenit pentru a lichida un incendiu izbucnit în scara unui bloc din municipiu.

Cei de la ISU Sălaj transmit faptul că în această dimineață un echipaj de pompieri al Detașamentului Zalău a interveni pentru a lichida un incendiu. Focul a izbucnit în casa unei scări de bloc aflat pe strada Dumbrava din municipiul Zalău.

Totul a pornit de la tabloul electric general de pe casa scării. Pompierii au eliminat repede pericolul, iar echipele distribuitorului de energie lucrează pentru reluarea curentului în blocul afectat.

Sâmbătă dimineaţa, Detaşamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină la un incendiu izbucnit la tabloul electric general de pe casa scării unui bloc situat pe strada Dumbrava din municipiu.

Incendiul a fost lichidat cu repeziciune de către pompieri, au fost asigurate măsurile psi, iar în aceste momente o echipă a distribuitorului de energie electrică remediază problema pentru reluarea curentului la întreg imobilul, au transmis cei de la ISU Sălaj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More