Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu pornit de la o țigară aprinsă

0 475

Pompierii sălăjeni au intervenit ieri pentru a lichida două incendii. Unul dintre evenimente a pornit de la o țigară aprinsă aruncată la voia întâmplării.

Potrivit celor de la ISU Sălaj, sâmbătă după masă, punctul de lucru Sânmihaiu Almaşului si Detaşamentul Zalău au fost solicitate să intervină la un incendiu izbucnit la anexa unei gospodării din localitatea Românaşi.

Cauza probabilă de incendiu a fost de natură electrică (efect termic de la un conductor electric defect sau neizolat corespunzător). Incendiul s-a propagat la mai multe anexe, au ars circa 160 mp din acoperişul acestora şi o serie de bunuri depozitate în acestea, afirmă purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj.

Totodată, sâmbătă noaptea spre duminică, Punctul de lucru şi SVSU Sărmăşag au fost solicitate să intervină la un alt incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din localitatea Sighetu Silvaniei.

În acest caz, incendiul ar fi pornit de la o țigară aprinsă aruncată la întâmplare. Au ars aproximativ 40 de metri pătrați din acoperişul anexei, dar şi bunurile din interiorul clădirii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More