Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu pornit intenţionat în Sălaj. Pompierii sălăjeni solicitaţi şi în alte zone – FOTO

0 2.478

Pompierii sălăjeni nu au avut loc de odihnă în ultimele zile. Au intervenit la un incendiu pornit, cel mai probabil, intenţionat, dar au ajuns şi la alte două evenimente, printre care un incendiu ce a mistuit aproape trei maşini în municipiul Zalău.

Conform ISU Sălaj, sâmbătă dimineaţa, pompierii militari împreună cu SVSU Sărmăşag au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit la o căpiţă de plante furajere de pe raa localităţii Zalnoc. Din primele informaţii cauza probabilă a fost utilizarea intenţionată a unei surse de foc de către o persoană necunoscută pentru a genera incendiul. Pompierii au anunţat că au ars aproximativ 5 tone de plante furajere.

De asemenea Garda Ileanda şi SVSU Ileanda au fost solicitate să intervină, sâmbătă după masă, la un incendiu de vegetaţie uscată izbucnit la intrarea pădurii de pe raza localităţii Perii Vadului. Au ars aproximativ 0,5 ha vegetaţie uscată de teren împădurit.

Sâmbătă noaptea spre duminică pompierii zălăuani au fost solicitaţi şi ei să intervină la un incendiu izbucnit la un autoturism parcat pe strada Dumbrava din municipiu. Cauza probabilă de incendiu ar fi fost un scurtcircuit. Incendiul a mistuit în totalitate un autoturism şi s-a propagat şi la un al doilea autoturism aflat în apropiere. Acesta a fost afectat în proporţie de 70%. Un al treilea autoturism a fost afectat uşor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More