Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu puternic în Leurda. Pompierii au făcut mai multe drumuri la Dej pentru a alimenta autospecialele cu apă

0 1.313

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit joi seara pentru a stinge un incendiu care s-a manifestat la un grajd în localitatea Leurda, comuna Cășeiu.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 21:10, iar la misiune au luat parte două autospeciale cu apă și spumă.

”Când echipajele au ajuns la fața locului, incendiul se manifesta generalizat, pe o suprafață de aproximativ 200 mp. De notat faptul că accesul în zonă s-a realizat cu dificultate. Totodată, în apropiere nu existau surse de alimentare cu apă pentru autospeciale. În consecință, pe parcursul intervenției, una dintre mașinile noastre a efectuat mai multe drumuri în Dej pentru a alimenta. În paralel, pompierii rămași la fața locului au realizat dispozitivele de stingere și au reușit să salveze 3 pisici din grajd”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Potrivit acestuia, din păcate, 5 rațe și alte 3 pisici au fost pierdute.

”Nu au existat persoane care să fie rănite în urma acestui eveniment. De menționat faptul că în interiorul grajdului se afla o cantitate considerabilă de fân. Drept urmare, lichidarea totală a durat aproape 8 ore, forțele noastre revenind la unitate în jurul orei 05:00”, au mai transmis cei de la ISU.

Cauza probabilă a incendiului este în curs de cercetare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More