Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu puternic la mansarda unui bloc. Cinci apartamente afectate iar locatarii au fost evacuați – FOTO/VIDEO

0 101

Un puternic incendiu a izbucnit în această dimineață la mansarda unui bloc de pe Bulevardul 1 Decembrie, cartierul Titan, din Capitală. Un apartament a fost cuprins de flăcări, incendiul extinzându-se apoi la patru locuinţe vecine.

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti au fost anunţaţi despre incendiu miercuri dimineaţă. Iniţial, ISU Bucureşti-Ilfov a trimis acolo patru autospeciale de stingere şi două autoscări de intervenţie, însă, după ce primele echipaje au ajuns la incendiu, au cerut suplimentarea forţelor, astfel că au mai fost trimise opt autospeciale de stingere şi două autoscări.

„Întâmpinăm dificultăţi pentru că incendiul se manifestă sub acoperişul din tablă, la astereală, o zonă greu accesibilă, cu degajări mari de fum. Sunt pregătite echipaje medicale care să acorde asistenţa. Până la momentul de faţă nu sunt victime“, a declarat locotentenul Adrian Marin, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov.

Incendiul s-a propagat pe întreaga suprafaţă a mansardei (aproximativ 1.000 de metri pătraţi). Întregul imobil a fost evacuat din cauza degajărilor mari de fum.

Surse din cadrul pompierilor au declarat că mansarda este construită din materiale uşor inflamabile, lucru care face intervenţia dificilă. Mai multe echipaje medicale au fost trimise la locul incendiului.

O femeie de 25 de ani, care a inhalat fum, a primit îngrijiri medicale şi a fost trimisă la Spitalul Sf. Pantelimon. Un alt bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit un atac de panică. O a treia victimă, o femeie de aproximativ 30 de ani, care a inhalat monoxid de carbon, a fost transportată la Spitalul Alexandru Obregia.

Imobilul are patru etaje, plus mansarda la care se manifestă incendiul.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More