Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu puternic în Parva. O casă, grajdul și șura, cuprinse de flăcări – FOTO

0 236

Echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud au fost trimise să intervină la un puternic incendiu izbucnit în această după-amiază la o gospodărie din localitatea bistrițeană Parva.

Spre locul solicitării au fost trimise două autospeciale de stingere a incendiilor din cadrul Secției Năsăud, dar și un echipaj de acordare a primului ajutor, care să intervină în cazul în care existau persoane rănite, deși nu se anunțaseră victime.

Având în vedere că gospodăria afectată de incendiu se afla în imediata vecinătate a altor imobile, pompierii au fost nevoiți să intervină prompt pentru a împiedica răspândirea incendiului și la locuințele din apropiere.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bistrița, Marius Rus, incendiul s-a manifestat pe o suprafață totală de aproximativ 130 de metri pătrați, fiind afectate atât casa de locuit cu două încăperi, construită preponderent din material lemnos, cât și grajdul și șura gospodăriei.

În timpul intervenției s-a reușit salvarea a doi porci și un vițel din anexă și împiedicarea extinderii incendiului la imobilele din apropiere, mai precizează Marius Rus.

Din fericire, în urma evenimentului nimeni nu a fost rănit, însă pagubele materiale înregistrate sunt însemnate.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.