Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu în spate la magazinul Dedeman din Cluj

0 42

someseanul-pompieri - DSC01799

Un incendiu a fost anunțat în urmă cu câteva minute la o locuință din spatele magazinului Dedeman din Cluj-Napoca.

La fața locului intervine Detașamentul de pompieri din Cluj-Napoca. Pe strada Codrului, locul izbucnirii incendiului, au fost trimise autospeciale de stingere cu apă și spumă și ambulanțe SMURD.

Două persoane au fost rănite, după ce flăcările le-au cuprins locuința. Este vorba despre doi bătrâni, cu probleme locomotorii, care au fost scoși din casă de către vecini, înainte să ardă de vii.

Se pare că incendiul a fost provocat accidental de către un vecin. Acesta ar fi aprins în curte mai multe deșeuri, însă a lăsat focul nesupravegheat. Din cauza vântului puternic, flăcările au ajuns la casa celor doi bătrâni.

Aceștia au suferit arsuri minore și sunt în afara oricărui pericol. Mai afectată este fiica lor, care a participat la operațiunile de salvare. Femeia și-a salvat părinții din calea flăcărilor dar a suferit arsuri pe piept și pe picioare și va suferi o intervenție chirurgicală.

Revenim cu detalii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More