Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu uriaș în Cluj-Napoca. O casă a fost cuprinsă de flăcări

0 510

Un incendiu puternic a cuprins în acestă dimineață o casă de pe strada Giordano Bruno din Cluj-Napoca, flăcările uriașe fiind vizibile de la kilometri distanță.

În urma apelului la numărul unic de urgență 112, la fața locului au intervenit în scurt timp mai multe echipaje de stingere a incendiilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Cluj.

”Intervenția pentru stingerea flăcărilor și înlăturarea efectelor negative este în desfășurare. La fața locului acționează două autospeciale cu apă și spumă, precum și o autospecială pentru intervenții și salvări de la înălțimi”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Acesta mai menționează că intervenția pompierilor este în plină desfășurare și că nu sunt anunțate persoane rănite până în acest moment.

ACTUALIZARE ISU Cluj

O solicitare pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în dimineața aceasta, în jurul orei 7.40, care anunța faptul că acoperișul unei case de pe strada Giordano Bruno, din municipiul Cluj-Napoca, a fost cuprins de flăcări.

Două autospeciale de stins incendii cu apă și spumă, precum și o autospecială pentru intervenții și salvări de la înălțimi au fost dislocate la fața locului pentru a lichida flăcările care au cuprins casa de locuit.

Locatarii s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor, iar în momentul sosirii acestora la fața locului, flăcările cuprinseseră în întregime acoperișul casei, în care erau amenajate două încăperi și erau pe punctul de a se extinde la la o altă casă, aflată în apropierea acesteia.

Flăcările au distrus în totalitate acoperișul și încăperile din mansarda locuinței, totalizând cca 100mp, însă intervenția promptă a pompierilor a împiedicat extinderea incendiului la vecinătăți. De asemenea, au fost deteriorate încăperile situate la parterul casei.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar cercetările preliminare au dus la concluzia că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a locuinței.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More