Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu uriaș la o casă din Gherla. Totul a pornit de la instalația electrică a locuinței – VIDEO

0 1.570

Pompierii din cadrul Detașamentelor Dej și 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă de locuit situată pe strada Dragoș Vodă din municipiul Gherla.

La fața locului au acționat două autospeciale pentru stins incendii, o autoplatformă pentru intervenții și salvări de la înălțimi și un echipaj SMURD din cadrul Punctului de Lucru Gherla, iar prima intervenție a fost asigurată cu două autospeciale pentru stins incendii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al Primăriei municipiului Gherla.

Au fost evacuate din casă două persoane, un bărbat și o femeie, care se aflau în atac de panică și care au fost consultate de către echipajul SMURD. Nu s-a impus transportul la spital.

În momentul sosirii forțelor de intervenție la fața locului, incendiul cuprinsese parterul, etajul și acoperișul casei de locuit cu o suprafață de aproximativ 200mp.

Operațiunile de stingere a incendiului au durat mai bine de două ore și au împiedicat extinderea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More