Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu uriaș la Pata Rât. S-au aprins gunoaiele Clujului – VIDEO

0 143

Un incendiu de amploare a izbucnit marți seara la rampa de gunoi de la Pata Rât, fumul gros și înecăcios putând fi observat de la o distanță de câțiva kilometri.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj s-a deplasat la fața locului cu mai multe echipaje de intervenție, autospeciale de stingere a incendiilor dar și un excavator.

În sprijinul pompierilor clujeni au intervenit și angajații unei companii de salubritate, care au deplasat la locul incendioului mai multe cisterne cu apă.

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că intervenţia a fost mai dificilă la început din cauza vântului care a permis focului să intre mai mult în masa deşeurilor.

”Patru autospeciale ale ISU Cluj au fost trimise la intervenţie pe rampa de gunoi de la Pata Rât unde a izbucnit un incendiu, fiind folosit şi tunul cu apă. De asemenea, intervin mai multe cisterne cu apă ale unei companii de salubritate care ajută la alimentare şi un buldoexcavator. S-a degajat mult fum dar incendiul este ţinut sub control. Incendiul a izbucnit în jurul orei 20. La început a fost mai dificil de intervenit, din cauza vântului care a permis focului să intre mai mult în masa deşeurilor, dar sperăm să fie stins incendiul în această noapte”, a spus Biriş.

Zeci de pompieri s-au luptat cu flăcările toată noaptea. Urmează ca aceștia să stabilească ulterior cauzele izbucnirii incendiului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More