Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu uriaș la rampa temporară de gunoi a Clujului. Pompierii au luptat toată noaptea cu flăcările – FOTO

0 208

Un nou incendiu de mari dimensiuni a izbucnit în noaptea de miercuri spre joi la rampa temporară de deșeuri a Primăriei Cluj-Napoca, flăcările fiind vizibile de la zeci de kilometri distanță.

“Am fost anunțați în cursul nopții trecute, în jurul orei 1.00, despre un nou incendiu care a cuprins noua rampă de acumulare pentru deșeuri a municipiului Cluj-Napoca. 12 pompieri acționează cu patru autospeciale din cadrul a trei subunități de intervenție a ISU Cluj, iar operațiunile de stingere sunt în desfășurare de mai bine de 8 ore. Focarele au cuprins o suprafață de aproximativ 3500 mp din deșeurile aflate pe rampa de colectare. Eforturile pompierilor sunt sprijinite de trei autoexcavatoare și șase autocisterne ale  RADP și ale operatorilor economici ce colectează a deșeurile, prin facilitarea accesului dispozitivelor  de stingere a incendiilor în masa acumulată de deșeuri. Până în aceste momente peste 350 de tone de apă au fost folosite pentru stingerea focarelor de incendiu ce ard mocnit în adâncime. Operațiunile de stingere continuă și în aceste momente”, transmite ISU Cluj.

Ca de obicei, autoritățile se declară neputincioase și spun că nu cunosc cauzele izbucnirii acestui nou incendiu.

Patru autospeciale din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Cluj-Napoca, Detașamentului de Pompieri Dej și Detașamentului de Pompieri Turda au intervenit noaptea trecută pentru a lichida incendiul.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1339966682813809.1073741838.775098335967316&type=1&l=ecda0e327f

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More