Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu violent în Huedin. Trei ore au luptat pompierii cu flăcările ce au cuprins o casă – VIDEO

0 106

Trei autospeciale pentru stins incendii și un echipaj SMURD, dislocat preventiv, au intervenit duminică dimineață pentru a lichida flăcările care au cuprins o casă de locuit situată pe strada Târgului din orașul Huedin, informează ISU Cluj.

”Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 10.10, iar la fața locului au găsit acoperișul casei cuprins în totalitate de flăcări, și care erau pe punctul de a se propaga la acoperișul casei alăturate”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU.

Acesta a precizat că operațiunile pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor negative ale acestuia au durat mai bine de trei ore, având în vedere faptul că în pod erau depozitate foarte multe materiale, cele mai multe de natură textilă, ce au trebuit răscolite și evacuate pentru a stinge în totalitate focarele care ardeau mocnit.

Din fericire, nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar cercetările preliminare au dus la concluzia că incendiul a pornit de la o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată.

”Flăcările au distrus acoperișul casei, iar încăperile de la parterul casei au fost deteriorate. Intervenția promptă a pompierilor și eforturile susținute, pentru a evacua și răscoli toate bunurile din podul și încăperile casei, au evitat extinderea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite”, mai spune reprezentantul ISU.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More