Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu violent în Parcul Industrial Tetarom, Cluj-Napoca. O hală de producție a luat foc FOTO/VIDEO

0 294

Un mesaj RO-ALERT a trezit clujenii, marți dimineața, după ce un puternic incendiu a izbucnit într-o hală de producție din Parcul Industrial Tetarom din Cluj-Napoca.

Incendiu hală în mun. Cluj-Napoca în parcul tetarom 1 (Taietura Turcului) cu degajări mari de fum. Pentru asigurarea protecției rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum. Respectați recomandările pompierilor ISU Cluj”, este mesajul transmis de autorități. 

Conform primelor informații, incendiul a izbucnit la o hală unde funcționează firma Broda. ”La Broda comercializăm produse promoţionale personalizate prin broderie, transfer termic sau serigrafie. Avem o experienţă de 8 ani în domeniul personalizării materialelor promoţionale. Avantajul nostru pe piaţă sunt stocurile interne care ne permit să livrăm un produs complet: de la şepci, tricouri, lanyards şi sacose textile până la echipamente de lucru şi accesorii auto din piele, personalizate prin cele mai noi şi eficiente tehnologii”, spun aceștia pe site.

ISU Cluj precizează că ”nu sunt informații până acum referitoare la existența unor elemente care prin natura lor să degajeze gaze toxice. S-a transmis mesaj Ro-Alert privind degajările abundente de fum către terminalele mobile din municipiul Cluj-Napoca și localitatea Baciu”.

La aproape două ore de la începutul intervenției, ISU Cluj anunță că incendiul este lichidat în mare parte.

”Focarele incendiului au fost localizate, degajările de fum sunt minime, de la câteva focare care ard mocnit”, mai transmite ISU, care precizează că nu mai există pericol pentru populație din cauza degajărilor de fum.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More