Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu violent la Căpușu Mic. Un bărbat, cu multiple arsuri, transportat la spital

0 128

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unui incendiu izbucnit în Căpușu Mic. Pompierii s-au luptat cu focul mai bine de trei ore.

Trei autospeciale pentru stins incendii din cadrul subunităților din Gilău și Florești, alături de o autospecială a serviciului voluntar pentru situații de urgență din Căpușul Mare și un echipaj SMURD au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă de locuit, o bucătărie de vară și câteva anexe din localitatea Căpușu Mic, transmit cei de la ISU Cluj.

În urma incendiului, un bărbat de aproximativ 80 de ani a suferit arsuri la nivelul feței și a mâinilor și a fost preluat de echipajul SMURD și a fost transportat la spital.

Pompierii sosiți de urgență la locul evenimentului au găsit bucătăria de vară și anexele cuprinse în întregime de flăcări, precum și la acoperișul casei de locuit. Aceștia s-au luptat mai bine de trei ore cu flăcările și au reușit să le oprească propagarea în limitele în care le-au găsit.

Au fost distruse de flăcări bucătăria de vară cu mobilierul și aparatele casnice din aceasta, anexele gospodărești alături de aproximativ 1000 kg de lemne și acoperișul casei de locuit, cu o suprafață în jur de 100 mp. A fost degradat și tavanul locuinței.

Din cercetările preliminare se pare că aragazul/furtunul sau butelia pentru alimentare cu gaz a aparatului de gătit avea un defect, iar în momentul când bătrânul care locuia acolo a vrut să aprindă focul s-au aprins lucrurile din apropierea aparatului de gătit.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More