Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu violent la o casă de pe strada Pepineriei din Dej – FOTO/VIDEO

0 85

Un incendiu violent a izbucnit în urma cu puțin timp pe strada Pepineriei din Dej, acoperișul unei case de locuit fiind cuprins de flăcări.

În urma apelului la 112 la fața locului au fost trimise mai multe echipaje de pompieri precum și de prim ajutor, însă intervenția medicilor de pe ambulanță nu a fost necesară. Înainte de sosirea pompierilor, câțiva vecini au sărit în ajutorul proprietarilor pentru a ajuta la stingerea incendiului, însă flăcările nu au putut fi potolite.

Pompierii au trecut imediat la lichidarea incendiului, care se manifesta prin flăcări uriașe la nivelul acoperișului.

Fumul gros a putut fi văzut de la mare distanță, inundând zona, în care se află mai multe blocuri și o școală.

Potrivit martorilor, un bărbat care locuiește în blocul alăturat ar fi văzut fumul care iese de sub acoperiș și apoi flăcările, acesta sunând imediat la 112. De altfel, pompierii au primit mai multe solicitări de sprijin din partea locuitorilor din acele blocuri, care se temeau că incendiul se poate extinde la clădirea școlii alăturate sau la blocurile din vecinătate.

Intervenția rapidă a pompierilor a făcut ca flăcările să nu se extindă și la locuințele din vecini, însă pagubele provocate de incendiu sunt uriașe.

Deși la fața locului zeci de oameni asistau la eforturile pompierilor și ale proprietarilor de a mai salva din bunurile din locuință, doar câțiva apropiați ai familiei au pus chiar mâna pentru a ajuta proprietarii să scoată din casă ce se mai poate salva.

Urmează ca pompierii și polițiștii să investigheze cauzele izbucnirii incendiului, prima ipoteză fiind aceea că focul a fost provocat de un scurt-circuit.

Stire in curs de actualizare…

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More