Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiu violent la o gospodărie din Lunca Ilvei. Mai multe animale de curte au ars de vii – FOTO/VIDEO

0 600

Mai multe animale au ars de vii în urma unui incendiu izbucnit în această după-amiază la o gospodărie din localitatea bistrițeană Lunca Ilvei.

La numărul unic de urgență 112 s-a anunțat luni după-masa izbucnirea unui incendiu la o bucătărie de vară din cadrul unei gospodării din localitatea Lunca Ilvei.

În locul solicitării au intervenit de urgență echipaje de stingere a incendiilor din cadrul Gărzii de Intervenție Sângeorz Băi, dar și pompierii voluntari din Lunca Ilvei și din Ilva Mare.

”Pompierii militari împreună cu voluntarii de la SVSU Lunca Ilvei si Ilva Mare, au reuşit să împiedice extinderea incendiului la casă, la aceasta fiind afectat doar acoperişul pe o suprafaţă de aproximativ cinci mp şi un perete exterior care era lipit de anexă, pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp”, informează reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița mai spune că în urma incendiului au ars două anexe care erau lipite una de alta, pe o suprafaţă de aproximativ 6 m lățime și 18 lungime. De asemenea au fost salvate: 2 vaci, 2 viţei, 30 de păsări.  Din păcate nu au putut fi scoși la timp: 7 miei și 70 de păsări de mici dimensiuni (puiuţi).

Pompierii, alături de polițiști, urmează să stabilească în cadrul anchetei cauzele izbucnirii incendiului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More