Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Incendiu violent noaptea trecută. Două case au fost cuprinse de flăcări – FOTO

0 93

Un incendiu de proporţii a izbucnit ȋn noaptea de joi spre vineri, pe raza localităţii bistrițene Dumitra, două gospodării fiind afectate.

Alarma s-a dat în jurul orei 1:59, la numărul unic de urgență 112, pompierii ISU Bistrița intervenind cu mai multe autospeciale de stingere a incendiilor.

Potrivit ISU Bistrița, au fost alocate, succesiv, patru echipaje de stingere (două de la Secţia de pompieri Năsăud și două de la Detaşamentul de Pompieri Bistriţa) și un echipaj de prim ajutor SMURD, sprijiniţi de pompierii voluntari din localitate.

Flăcările au cuprins o casă de locuit (acoperiş și mansardă – aproximativ 160 mp), o anexă gospodărească ( cca. 200 mp), altă anexă gospodărească (aproximativ 60 mp) și acoperişul unei alte case de locuit, parţial (cca. 30 mp).

Paramedicii au acordat asistenţă medicală unei femei în vârstă de 70 de ani care a suferit un atac de panică, însă nu s-a impus transportul acesteia la spital.

S-a intervenit pentru localizarea și lichidarea focarelor, concomitent cu acţiuni de protejare a vecinătăţilor, pentru împiedicarea propagării incendiului la casele alăturate. Chiar dacă temperatura era ridicată, izolaţia celorlalte case vecine a fost protejată, acestea nu au fost afectate de incendiu.

Alimentarea autospecialelor s-a realizat de la cel mai apropiat hidrant, situat la 400 m distanţă faţă de locul incendiului, mai informează reprezentanții ISU Bistrița.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More