Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incendiul de pădure din zona Ocolul Silvic Tihuţa – Colibiţa se extinde

0 37
Ieri dimineata, un număr de 34 pompieri militari (2 ofiţeri şi 32 de subofiţeri) din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bistriţa, respectiv Garda de Intervenţie Prundu Bîrgăului s-au deplasat la limita judeţului Bistriţa – Năsăud cu judeţul Suceava pentru a sprijini forţele din cadrul I.S.U. „Bucovina” al judeţului Suceava.

În total, peste 200 de pompieri militari se afla in zona afectata si fac eforturi sustinute pentru a lichida incendiul care se manifesta pe o suprafata de aproximativ 13 ha (padure, vegetatie uscata si doboraturi) intr-o zona izolată, la cca. 5 km de cea mai apropiată cale de acces.

Terenul este inaccesibil autospecialelor de lucru cu apa, pompierii fiind nevoiţi sa acţioneze cu mijloace de prima intervenţie, motopompe si alte accesorii din dotare.

Înca de vineri, 10 mai, pompierii bistriteni sprijina actiunile de stingere a incendiului coordonate de forte si mijloace din cadrul ISU „Bucovina”.

Citeste si:

A reizbucnit incendiul de padure din zona Tihuta-Colibita

Si-au petrecut Invierea luptand cu flacarile

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More