Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Incendiul din Colectiv. Încă un tânăr a murit în Marea Britanie, bilanțul negru ajungând la 51

0 49

Încă o victimă a incendiului produs în 30 octombrie în clubul Colectiv şi-a pierdut viaţa într-un spital din Marea Britanie, numărul persoanelor decedate în această tragedie ajungând astfel la 50.

Persoana decedată, în noaptea de marţi spre miercuri, este Vlăduţ Roberto Andy. El a murit într-un spital din Chelmsford din Marea Britanie chiar în ziua în care împlinea 19 ani.

Astfel bilanţul persoanelor decedate în urma tragediei din clubul Colectiv a ajuns la 50.

Marţi seara, tot la un spital din Marea Britanie, din Liverpool, a murit şi o tânără – Elena Niţu.

LISTA COMPLETĂ a decedaților în urma incendiului din Colectiv

Cei doi se aflau printre cele nouă persoane transferate duminică noaptea cu un avion NATO în spitale din Marea Britanie.

ACTUALIZARE: 

Alexandru Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity,a decedat miercuri seara. Fusese transferat în 11 noiembrie, de la Spitalul Floreasca la un spital din Franța. El a decedat pe aeroportul din Paris, unde aeronava care îl transporta a aterizat în jurul orei 19.30. Bilanțul morților a crescut la 51.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În 12 zile de la tragedie au decedat alte 23 de persoane, numărul victimelor ajungând, miercuri, la 50.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din Capitală. Dintre acestea, 35 au fost transportate spre unităţi sanitare din străinătate, însă cinci au decedat, unul în Marea Britanie, unul în Israel, doi în Olanda şi unul în drum spre Elveţia.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More