Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Încep lucrările de întreţinere pe alte şase noi drumuri judeţene

0 268

Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tişe, a semnat vineri, 5 august 2016, ordinul de începere a lucrărilor de întreţinere a încă șase noi drumuri judeţene, respectiv:

1. DJ 161 Gădălin – Bonțida

2. DJ 107L Turda – Săndulești – Petreștii de Jos – Crăiești – Ciurila – Lita

3. DJ 172A Limita Jud. BN – Habadoc – Țaga

4. DJ 161G Sucutard – Petea – Pălatca – Vaida Cămărașu – DN16

5. DJ 161J Intersecție DJ109C – Roșieni – Geaca – DN16

6. DJ 107N Gura Râșca – Muntele Rece

„Mă bucur că am ajuns la acest moment în care lucrăm concomitent pe nu mai puțin de 20 de drumuri județene care acoperă întreg teritoriul judeţului. În mod cert nu ne vom opri aici, în perioada imediat următoare voi dispune începerea lucrărilor de întreţinere pe alte noi drumuri astfel încât în cel mai scurt timp posibil să se poată circula în condiţii optime pe cea mai mare parte a drumurilor judeţene”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tișe.

Lucrările de întreţinere vor consta în realizarea de plombări, reprofilări ale părţii carosabile cu adaos de material, decolmatarea camerelor de cădere, asigurarea esteticii rutiere, tăierea de acostamente, decolmatarea şanţurilor şi a podeţelor, eliminarea gropilor prin acoperire cu piatră spartă, turnarea de covoare asfaltice, etc.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More