Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Încep lucrările de introducere a rețelelor de apă în Mica și Unguraș

0 275

Locuitorii comunelor Mica și Unguraș vor fi racordați în doi ani la rețeaua de apă potabilă, astăzi fiind predat amplasamentul pentru începerea lucrărilor.


”Dacă timp de 26 de ani au fost doar promisiuni privind introducerea apei în comuna Mica, din anul 2016, de când am fost ales primar, m-am zbătut ca toate localitățile din comuna noastră, cuprinse în Masterplanul Companiei de Apă, să beneficieze de finanțare și să intre în linie dreaptă.

Mi-am dorit ca promisiunile mele să fie concretizate prin fapte, și iată că în cel mai scurt timp vor începe lucrările privind introducerea apei în Comuna Mica, având ca termen de execuție 24 de luni.

A fost o mare necesitate pentru toți locuitorii, lucru care m-a preocupat încă din prima zi de mandat ca și primar. Am promis că mă voi implica și voi lupta pentru a dezvolta comuna noastră, iar acest lucru îl fac zi de zi.
Vă mulțumesc tuturor celor care mereu ați fost lângă mine, m-ați susținut, încurajat și ați avut încredere în mine. Pot să vă asigur că nu ne vom opri aici, iar în perioada următoare vor fi demarate și alte proiecte în comuna noastră”, transmite primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More