Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Începe implementarea proiectului de extindere rețele de distribuție energie electrică în Parcul Industrial Arc Parc Dej

0 39

„EXTINDEREA RETELELOR DE DISTRIBUTIE ENERGIE ELECTRICA PE TERITORIUL PARCULUI INDUSTRIAL ARC PARC DEJ PENTRU DEZVOLTAREA, IN CONDITII DE SUSTENABILITATE, A UNOR ACTIVITATI ECONOMICE NOI SI, IN ACELASI TIMP, CREEAREA PREMIZELOR DEZVOLTARII IN CADRUL PARCULUI A UNEI CENTRALE DIN SURSE REGENERABILE SOLAR – FOTOVOLTAIC PRIN FACILITAREA ACCESULUI LA RETEA”

anunt presa arc parc industrial

SC ARC PARC INDUSTRIAL SRL, cu sediul in Cluj-Napoca, Judetul Cluj, Str. Horea Nr. 3/103, deruleaza, incepand cu data 12.07.2013, proiectul „ Extinderea retelelor de distributie energie electrica pe teritoriul parcului industrial Arc Parc Dej pentru dezvoltarea, in conditii de sustenabilitate, a unor activitati economice noi si, in acelasi timp, creearea premizelor dezvoltarii in cadrul parcului a unei centrale din surse regenerabile solar – fotovoltaic prin facilitarea accesului la retea”, co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, in baza contractului de finantare incheiat cu Ministerul Economiei, in calitate de Organism Intermediar pentru Energie, in numele si pentru Autoritatatea de Management pentru Programul Operational Sectorial ”Cresterea Competitivitatii Economice”.

Valoarea totala a proiectului este de 1.595.700,19 lei, din care asistenta financiara nerambursabila este de 894.609,50 lei.

Proiectul se implementeaza in localitatea Dej, Judetul Cluj, Str. Henri Coanda, incinta Parcului Industrial „Arc Parc Industrial Dej”, pe o durata de 9 luni.

               Obiectivul proiectului este realizarea in cadrul parcului industrial ARC PARC INDUSTRIAL DEJ de noi linii electrice si posturi de transformare cu scopul de a contribui pe de o parte la reducerea pirderilor de energie, evitarea situatiilor de criza si atingerea unor performante economice si standarde de calitate adecvate consumatorilor de energie electrica si pe de alta parte asigurarea premizelor pentru dezvoltarea centralei electrice solar fotovoltaice prin facilitarea accesului la reteaua electrica.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More