Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A încetat din viață unul dintre cei mai îndrăgiți realizatori ai Radio România

0 24

Îndrăgitul realizator de emisiuni de la Radio România Victor Spirache a încetat din viaţă, la vârsta de 55 de ani.

După ce a fost redactor acreditat al postului public de radio la Senatul României, la începutul anilor `90, Victor Spirache s-a consacrat realizării de emisiuni, potrivit romania-actualitati.ro.

El a fost decorat, în anul 2003, cu ordinul „Meritul cultural” clasa întâi, de către preşedintele de atunci al României, Ion Iliescu.
Victor Spirache a realizat, de-a lungul carierei sale emisiuni precum „Matinal”, „Post Meridian”, sau, mai recent, „Ascultă noaptea” şi „Sută la sută country”.

Pe 2 noiembrie, realizatorul a prezentat o ediție specială a emisiunii ”Ascultă noaptea”, dedicată victimelor din clubul ”Colectiv”. ”Vă propun o altfel de ediție Ascultă noaptea. O ediție oarecum diferită de cele de până acum. Cu o muzică specială pentru o stare de spirit specială. O stare de spirit pe care cred că mulți o trăim de la tragedia petrecută vineri seara în București. Și tocmai de-aceea sper că poate vă veți regăsi și dvs, măcar în câteva din piesele pe care le-am ales pt. noaptea asta în memoria tinerilor care au pierit în acel înfiorător incendiu, vinovați că au vrut să se bucure de muzică. Dumnezeu să-i ierte”, este mesajul publicat înainte de acea emisiune.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.