Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A încetat din viață unul dintre cei mai îndrăgiți realizatori ai Radio România

0 38

Îndrăgitul realizator de emisiuni de la Radio România Victor Spirache a încetat din viaţă, la vârsta de 55 de ani.

După ce a fost redactor acreditat al postului public de radio la Senatul României, la începutul anilor `90, Victor Spirache s-a consacrat realizării de emisiuni, potrivit romania-actualitati.ro.

El a fost decorat, în anul 2003, cu ordinul „Meritul cultural” clasa întâi, de către preşedintele de atunci al României, Ion Iliescu.
Victor Spirache a realizat, de-a lungul carierei sale emisiuni precum „Matinal”, „Post Meridian”, sau, mai recent, „Ascultă noaptea” şi „Sută la sută country”.

Pe 2 noiembrie, realizatorul a prezentat o ediție specială a emisiunii ”Ascultă noaptea”, dedicată victimelor din clubul ”Colectiv”. ”Vă propun o altfel de ediție Ascultă noaptea. O ediție oarecum diferită de cele de până acum. Cu o muzică specială pentru o stare de spirit specială. O stare de spirit pe care cred că mulți o trăim de la tragedia petrecută vineri seara în București. Și tocmai de-aceea sper că poate vă veți regăsi și dvs, măcar în câteva din piesele pe care le-am ales pt. noaptea asta în memoria tinerilor care au pierit în acel înfiorător incendiu, vinovați că au vrut să se bucure de muzică. Dumnezeu să-i ierte”, este mesajul publicat înainte de acea emisiune.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More