Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Închisoare de aproape 2 ani de zile pentru un tânăr prins la volan fără permis de conducere

0 248

Un tânăr, în vârstă de 29 de ani, are de executat pedeapsa cu închisoare deoarece a fost surprins la volanul unei mașini fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. În același timp o altă persoană va fi pusă după gratii pentru infracțiunea de furt calificat.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare, la data de 23 ianuarie a.c., un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Bistrița împotriva unui bărbat, de 29 ani, din Negrilești. Acesta a fost condamnat la 1 an și 257 zile închisoare pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

De asemenea, la aceeași dată polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au mai pus în aplicare un alt mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Năsăud, împotriva unui bărbat, de 34 ani, din Năsăud. Bărbatul de 34 ani a fost condamnat la 5 ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More