Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incident grav la școală: Un elev a căzut de la etaj, fiind transportat cu elicopterul SMURD la spital

0 1.016

Accident grav la o școală din Bistrița Năsăud. Un copil de 13 ani este în comă, după ce a căzut 8 metri în gol. Era în pauză și s-a urcat pe balustrada scărilor, iar într-o clipă de neatenție s-a prăbușit de la etajul al doilea al clădirii. Inspectoratul școlar face o anchetă la școală și vrea să afle dacă exista vreun profesor care să-i supravegheze pe elevi în recreație.

Incidentul s-a petrecut în timpul pauzei, copilul a ieșit din sala de clasă, pe holuri, a urcat pe balustrada scărilor, vrând să se joace și a căzut de la etajul al 2-lea, pâna la parter, de la o înălțime de opt metri.

Băiatul de 13 ani locuiește într-un centru de plasament și a suferit recent o operație pe cord. Copilul a ajuns în stare gravă la spitalul din Năsăud, iar medicii de aici au cerut un elicopter SMURD pentru a-l transporta la Cluj-Napoca.

Camelia Tabără, purtător de cuvânt al ISJ Bistrița-Năsăud: Trei colegi din inspectorat vor merge mâine să vadă cum a fost organizat serviciul pe școală, tot ce ține de sistem de sănătate și securitate în muncă pentru elevi, să vedem unde au fost problemele. În mod normal, pe durata pauzei, responsabilitatea integrității copiilor o au profesorii de serviciu.

Copilul va rămâne sub supravegherea medicilor de la Spitalul de Urgență din Cluj-Napoca.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More