Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incident la vot în Beclean. Un președinte de secție, schimbat

0 1.061

Incidente la secțiile de vot din județul Bistrița-Năsăud. Un președinte de secție schimbat pentru că ar fi făcut campanie electorală.

Potrivit Digi24 și Mediafax, Președintele Biroului Electoral Județean Bistrița-Năsăud, judecătorul Liliana Tertiș, a declarat, duminică dimineața a avut de soluționat două incidente electorale.

Primul incident a avut loc într-o secție din orașul Beclean. Președintele acestei secții a fost înlocuit după ce, împotriva acestuia, a fost depusă o sesizare. Se pare că respectivul președinte de secție ar fi făcut campanie electorală pentru un partid politic și ar fi trimis mesaje prin care încuraja lumea să meargă la vot, dar și să boicoteze referendumul.

Totodată în comuna Mărișelu a avut loc o a doua înlocuire, unde locțiitorul președintelui a fost schimbat după ce a ajuns la spital și nu s-a mai putut prezenta duminică dimineața la deschiderea secției de vot.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More