Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Inconștiență! Două persoane puse sub pază după ce nu au respectat măsura izolării

0 554

Două persoane, întoarse recent din străinătate, au fost puse sub carantină instituționalizată după ce nu au respectat măsura izolării.

Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud transmite faptul că polițiștii au dispus plasarea în carantină instituționalizată, sub pază, pentru următoarele 14 zile, față de două persoane care nu au respectat măsura izolării.

Astfel, în după-masa de 24 martie, cu ocazia efectuării de verificări privind modul în care se respectă măsura autoizolării, polițiștii Biroului de Investigații Criminale nu au găsit-o la domiciliu pe o femeie în vârstă de 32 de ani.

Față de aceasta era dispusă măsura izolării, din data de 18 martie, fiind întoarsă din Germania.

De asemenea, un alt tânăr, în vârstă de 25 de ani, față de care era dispusă măsura izolării, nu a fost găsit acasă în timpul unei verificări. Acesta s-a întors în urmă cu 6 zile, din Belgia.

Atât tânărul de 25 de ani cât și femeia, împreună cu cei doi copii minori ai ei, au fost conduși într-un centru de carantină, din Bistrița-Năsăud, pentru o perioadă de 14 zile și sancționați cu amendă în valoare de 7.500 de lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More