Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

INCREDIBIL! Grătarele pe care se frig micii sunt curățate cu mătura și apă din baltă – VIDEO

1 97

Grtare spalate cu matura si apa din balta la Zilele Bistritei

Se întâmplă la Bistrița. Zilele Municipiului Bistrița, începute vineri au înregistrat ieri scene de coșmar. Câțiva tineri, care au filmat întreaga întâmplare cu telefonul mobil, chiar se amuză. Dar nu e de râs! Grătarele de pe care mii de bistrițeni mănâncă sunt ”curățate” cu o mătură jegoasă înmuiată direct într-o baltă.

Într-un adânc dispreț față de orice regulă de igienă elementară, cei care ar trebui să servească bistrițenilor mici, grătare și cârnăciori proaspeți își bat joc de sănătatea clienților și de sărbătoarea lor.

Nici materia primă nu se știe dacă este una de calitate, însă modul cum tratează comercianții clientela depășește limita dezgustului.

Imaginile au fost surprinse de către un tânăr aflat și el la terasele de la Complexul Heidenfeld din cartierul bistrițean Viişoara. Bogdan Rogojan a filmat întreaga scenă cu telefonul mobil și a postat apoi imaginile pe pagina lui de Facebook. Imaginile spune totul, atât și comentariile care le însoțesc: ”Mâncați, fraierilor, la Zilele Bistriței!”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. eu spune

    ma sunteti gramada….in primul rand grataru ala arde la cateva sute de grade ce cacat de bacteri mizerie sau alceva mai ramane pe el da ii dezgustator intradevar dar ganditi un pik…si in aldoilea rand pentru cei care au filmat bietu copil care a dat cu matura are un pik de handikap nu stia ce face credea ca face bine hai sa radem de iel…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More