Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Incredibil! O primărie din Bistrița-Năsăud, scoasă la licitație

0 91

primaria livezile bistrita

Situație dificilă pentru Primăria comunei Livezile, din județul Bistrița-Năsăud. Clădirea primăriei a fost scoasă la vânzare prin licitație publică.

Potrivit Observatorbn.ro, problemele financiare ale primăriei Livezile sunt moștenite încă din timpul mandatului fostului primar, Olimpiu Neamț. Însă acestea nu au fost rezolvate nici de actualul primar, Traian Simionca.

Acesta a preferat să cheltuie recent bani publici pentru organizarea unui carnaval cu care alegorice și dansatoare de samba, în comună, în loc să rezolve situația financiară a insstituției pe care o conduce, care ar putea rămâne fără sediu.

Clădirea în care își desfășoară activitatea angajații primăriei, plus un teren de 1.026 metri pătrați, vor fi scoase la licitație publică de către un executor judecătoresc, valoarea totală a acestora fiind de 81.200 de euro. Licitația va avea loc în 2 octombrie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More