Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

INCREDIBIL! Si-a ucis fiul in varsta de numai 2 saptamani

0 67

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, prin rezoluţia din 09 mai 2013, ora 21.00, au dispus începerea urmăririi penale faţă de învinuita ANIŞORAC MARIANA, din Petrova, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor deosebit de grav.

Din rezoluţia de începere a urmăririi penale întocmită de procurori au rezultat următoarele:

În data de 03 aprilie 2013, în jurul orelor 22.00, învinuita Anişorac Mariana, care se afla în locuinţa bunicului său, numitul D.M., în localitatea Petrova, judeţul Maramureş, a folosit violenţe şi a suprimat viaţa fiului său A.V., în vârstă de 2 săptămâni.

În cursul cercetărilor au apărut suspiciuni privind starea de sănătate psihică a învinuitei Anişorac Mariana, astfel că s-a dispus internarea acesteia într-o unitate sanitară în vederea efectuării expertizei medico-legale psihiatrice, pentru a se stabili dacă în momentul comiterii faptei a acţionat cu discernământ.

În cauză cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta şi instituirea răspunderii judiciare.

Precizăm că, începerea urmăririi penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More