Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Infectată cu Covid-19, a murit acasă sub ochii părinților. A refuzat de două ori internarea

0 438

O femeie de 41 de ani, din Zalău, bolnavă de Covid-19, a murit acasă, în apartamentul în care locuia împreună cu părinții, după ce a refuzat ajutorul medicilor. 

Conform rudelor, femeia nu ar fi avut alte probleme de sănătate, însă de câteva zile era răcită și se simțea rău. Sâmbătă, pe 16 octombrie, femeia a fost confirmată cu Covid-19, însă a refuzat internarea la spital, deși starea ei era critică.

Refuzul este confirmat şi în actele medicale pe care le-a întocmit personalul medical de pe ambulanţă, unde scrie negru pe alb că “familia declară că persoana a fost confirmată pozitiv cu COVID-19, dar a refuzat internarea”.

Starea de sănătate a femeii s-a înrăutățit miercuri dimineață, pe 20 octombrie, iar mama femeii a sunat din nou la ambulanță. Din păcate, femeia a refuzat din nou ajutorul medicilor.

Cum starea de sănătate s-a agravat de la o oră la alta, mama femeii a sunat din nou disperată la ambulanţă. Undeva în jurul orei 18.00, o ambulanţă a ajuns la blocul femeii, însă era deja în zadar. Medicii n-au mai putut face nimic pentru salvarea pacientei de 41 de ani.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More