Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Infracțiuni economice, constatate de polițiștii sălăjeni

0 67

Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliție JudețeanSălaj au efectuat, în cele nouă luni ale acestui an, opt  percheziții și au pus în aplicare 14 de mandate de aducere. Față de trei persoane au fost dispuse măsuri privative de libertate, iar valoarea măsurilor asiguratorii este de 7900 mii lei.

În perioada 1 ianuarie-30 septembrie  a.c., poliţiştii de la structura de profil au efectuat opt percheziții domiciliare și au pus în executare 14 mandate de aducere, în cadrul unor dosare penale ce vizează infracțiuni economice.

În cadrul cauzelor penale instrumentate, au fost constatate 62 de infracțiuni, din care 31 de evaziune fiscală, iar difereanța au constituit alte fapte de natură economică. Au fost dispuse măsuri privative de libertate față de trei persoane și au fost instituite măsuri asiguratorii  în valoare de 7900 mii lei.

De asemenea, au fost aplicate 80 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 185.400 de lei, și s-a dipus ridicarea în vederea confiscării  a 6989 de ţigarete, 4633 kg de legume-fructe, 1173 de pâini, dar și produse alimentare și nealimentare a căror termen de valabilitate era expirat.

Totodată, oamenii legii au indisponibilizat și două autoutilitare, care erau folosite la transportul produselor de panificație.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More