Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Infracţiuni rutiere constatate la Dej

1 41

masina_politie_37993400

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Dej l-au depistat pe ADRIAN T. de 19 ani, din Dej, în timp ce conducea un motociclu pe strada Florilor având permisul de conducere suspendat.

Tânărul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul-motociclu de către o persoană care are permisul de conducere suspendat, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 86 al. 2 din OUG 195/2002 republicată.

La ora 21.10, poliţişti Biroului Rutier Dej l-au depistat în trafic pe DANIEL L. de 23 ani, din Timişoara, în timp ce conducea un autovehicul înmatriculat în Italia fără drept de circulaţie pe teritoriul României şi fără a poseda permis de conducere.

Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducere pe teritoriului României a unui autovehicul înmatriculat în străinătate, fără drept de circulaţie, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 86 al. 1 şi art. 85 al.4 coroborat cu art. 82 al.2 din OUG 195/2002 republicată.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More