Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Infracțiuni, sute de cazuri medicale și scena în flăcări, la Untold Festival – VIDEO

2 1.303

Jandarmii şi poliţiştii au dat 26 de amenzi şi au constatat nouă infracţiuni în prima zi a Festivalului Untold de la Cluj-Napoca, iar medicii au acordat primul ajutor la peste 270 de persoane, cinci fiind transportate la spital. De asemenea, au intervenit şi pompierii, după ce o scenă a luat foc în timpul concertului.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de către forţele de intervenţie, în prima zi a Festivalului Untold, forţele de Poliţie şi Jandarmerie au dat 26 de amenzi, în valoare de 9.550 lei şi au fost înregistrate nouă sesizări privind săvârşirea unor fapte penale.

”În toate cazurile, cercetările se fac sub coordonarea unităţilor de Parchet competente”, se arată în document.

De asemenea, 270 de persoane au primit îngrijiri la punctele de prim-ajutor şi prin intermediul echipelor mobile de pompieri şi paramedici, ce patrulează permanent în perimetrul festivalului.

”Doar în cinci cazuri s-a impus transportul persoanelor la spital, în general afecţiunile înregistrate au fiind remediate pe loc”, se mai arată în document.

De asemenea, s-a impus şi intervenţia pompierilor, după producerea unui incendiu de mici dimensiuni la scena principală, de pe Cluj Arena.

”În jurul orei 23.00 a avut loc o ardere scăpată de sub control la scena de pe Cluj Arena, fiind vorba de diverse materialele decorative din apropierea unui  dispozitiv de producere a efectelor speciale. Flăcările au fost stinse în timp operativ cu mijloace de primă intervenţie, de către un ofiţer de pompieri aflat în dispozitivul de asigurare a măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor”, anunţă forţele de ordine.

Asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică în prima zi de festival au implicat peste 1.200 de jandarmi, poliţişti, pompieri, personal medical şi alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Florin spune

    Acolo mi-am aprins eu țigara, la „incendiul” acela.
    Faceti din țânțar armăsar, abia asteptati sa se intample ceva rau sa publicati niste stiri de tot cacatul.. Va urez acelasi lucru ca si pentru PSD.

  2. Lungu Maria spune

    Stiri de rahat, ca voi. 90% din oamenii de acolo nici nu au văzut „incendiul”, artificiile de după au fost de 10 ori mai mari decât acel „incendiu”, toată treaba a durat mai puțin de 1 minut. Clasic știre din România, cu oameni de căcat ca voi care își denigrează propria țară, cum naiba sa pui asa știre când știi ca se transforma toată tara cu acest festival, când auzi oameni din Canada, Tanzania ca iubesc România, voi o faceți de rahat. Va urez ce meritați.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More