Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Infracțiunile rutiere i-au trimis la închisoare

0 232

Patru bărbați urmează să execute pedeapsa de privare de libertate deoarece au comis infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Poliţiştii Biroului Urmăriri au identificat un băimărean de 33 de ani, condamnat la 1 an închisoare cu executare pentru comiterea infracţiunii de conducere fără permis. Tot pentru comiterea infracţiunii de conducere fără permis, un tânăr de 31 de ani, din Slătioara, a fost condamnat de către Judecătoria Cluj Napoca la opt luni închisoare. Şi poliţiştii din Vişeu de Sus au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis pe numele unui bărbat de 49 de ani din oraş. Acesta şi-a pierdut libertatea pentru un an şi zece luni, pentru comiterea infracţiunilor de conducere fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi uz de fals. Tot pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice un tânăr de 24 de ani din Borşa va sta după gratii un an şi zece luni.

Cei patru condamnaţi au fost identificaţi de poliţişti şi depuşi în penitenciar, unde îşi vor executa pedepsele.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More