Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Infractori puși la pământ de mascați pe Calea Turzii din Cluj-Napoca – FOTO

0 225

actiune mascati cluj

O acțiune în forță a trupelor speciale a avut loc miercuri seara pe Calea Turzii din Cluj-Napoca. În plin trafic, mascații au oprit o mașină iar cei din autoturism au fost puși la pământ de oamenii legii.

Imaginile au fost surprinse de un clujean, Ovidiu Satmari, care a fotografiat acțiunea mascaților, iar apoi a postat imaginile pe Facebook.

Traficul a fost întrerupt pe Calea Turzii preț de câteva minute, până când s-a încheiat intervenția mascaților. În tot acest timp, participanții la trafic și trecătorii au asistat la întreaga scenă a trupelor speciale.

Din câte se pare, acțiunea a fost desfășurată de agenți ai Serviciului pentru Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Direcţia Operaţiuni Speciale este o unitate de suport informativ, tactic-operational şi tehnico-operativ specializat ce deserveşte structurile din componenţa Ministerului Administraţiei şi Internelor – Inspectoratul General al Poliţiei Române şi a Ministerului Public care solicită sprijinul de specialitate în instrumentarea unor cauze complexe în situaţii operative care necesită o acţiune urgentă sau prezintă grad ridicat de risc.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More