Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Infractori puși la pământ de mascați pe Calea Turzii din Cluj-Napoca – FOTO

0 43

actiune mascati cluj

O acțiune în forță a trupelor speciale a avut loc miercuri seara pe Calea Turzii din Cluj-Napoca. În plin trafic, mascații au oprit o mașină iar cei din autoturism au fost puși la pământ de oamenii legii.

Imaginile au fost surprinse de un clujean, Ovidiu Satmari, care a fotografiat acțiunea mascaților, iar apoi a postat imaginile pe Facebook.

Traficul a fost întrerupt pe Calea Turzii preț de câteva minute, până când s-a încheiat intervenția mascaților. În tot acest timp, participanții la trafic și trecătorii au asistat la întreaga scenă a trupelor speciale.

Din câte se pare, acțiunea a fost desfășurată de agenți ai Serviciului pentru Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Direcţia Operaţiuni Speciale este o unitate de suport informativ, tactic-operational şi tehnico-operativ specializat ce deserveşte structurile din componenţa Ministerului Administraţiei şi Internelor – Inspectoratul General al Poliţiei Române şi a Ministerului Public care solicită sprijinul de specialitate în instrumentarea unor cauze complexe în situaţii operative care necesită o acţiune urgentă sau prezintă grad ridicat de risc.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.