Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Înghițit de apele râului. Pompierii caută trupul bărbatului dispărut

0 925

A trecut aproape o săptămână de când un apel la numărul unic de urgență 112 anunța că un bărbat este căutat după ce ar fi căzut de pe pod în râul Sălăuța, care traversează localitatea Salva.

Chiar din acea seară mai multe echipe formate din polițiști, pompieri, voluntari și săteni au căutat pe malurile râului Sălăuța, dar și la suprafața acestuia pentru a putea zări trupul bărbatului, însă acesta este de negăsit.

Căutările au continuat și pe parcursul zilelor următoare, iar sâmbătă mai multe echipe formate din pompieri și voluntari au extins căutările până la limita județului Bistrița-Năsăud, atât pe râul Someș cât și pe Sălăuța.

Dacă în timpul săptămânii, zeci de persoane, pompieri militari, polițiști și pompieri voluntari de la SVSU Salva au căutat,  sub coordonarea anchetatorilor de la Serviciul Investigații Criminale – IPJ Bistrița Năsăud, la finalul săptămânii s-au constituit echipe mixte care au căutat pe cele două maluri, sprijinite de două echipaje cu bărci pneumatice. Căutările s-au întins pe o distanță mai mare de 20 km.

Sâmbătă, un echipaj cu barcă de la Secţia de Pompieri Năsăud a căutat, pe râurile Someș și Sălăuța, bărbatul posibil căzut în apă, pe raza localității Salva.

”De asemenea, toate serviciile voluntare din localităţile traversate de râul Someş, până la ieşirea din judeţ a acestuia, au format câte o echipă de căutare în zona lor de competenţă”, informează Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

Deocamdată, nu s-a găsit nicio urmă a bărbatului de 66 de ani


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More