Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Îngropat în datorii, s-a spânzurat în balcon

0 44

Un tânăr de 35 de ani din Turda a ales să-și pună capăt zilelor, spânzurându-se în propriul balcon. Bărbatul era îngropat în datorii.

Cea care a făcut șocanta descoperire a fost chiar fiica bărbatului. Aceasta l-a găsit ieri dimineață spânzurat de o grindă metalică din balcon și a anunțat imediat poliția și ambulanța, însă medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viața bărbatului din Turda.

Conform vecinilor, acesta avea foarte mari datorii față de diverse persoane, dar și față de administrația blocului în care locuia, restanțele la întreținere depășind 3.000 de lei. De aceea, spun vecinii, bărbatul a ales să-și încheie socotelile cu viața.

Trupul acestuia a fost transportat la morga spitalului din Turda pentru efectuarea necropsiei. Acum familia bărbatului trebuie să suporte atât cheltuielile cu înmormântarea, dar să ducă pe mai departe și grija plății datoriilor pe care bărbatul le-a lăsat în urma lui.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More