Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Înjunghiată în plină stradă de fostul soț și lăsată să agonizeze până și-a dat ultima suflare

0 99

O femeie în vârstă de 39 de ani și-a găsit sfârșitul în această dimineață, în vecinătatea blocului în care locuia, după ce a fost înjunghiată în plină stradă în cartierul Independenței. Tragedia a avut loc în jurul orei 6:30, când femeia a ieșit din casă pentru a merge la locul de muncă.

Potrivit Maramedia.ro, Vecinii femeii au fost cei are au alertat autoritățile, după ce au auzit țipetele îngrozitoare ale victimei. Ajunși la fața locului, medicii de pe ambulanță n-au mai reușit să salveze viața femeii, aceasta fiind declarată decedată.

Principalul suspect al crimei ar fi chiar fostul soț al femeii, potrivit rudelor și vecinilor. Bărbatul și-ar fi amenințat în dese rânduri fosta soție, dar și pe frații acesteia, iar vecinii spun că aseară bărbatul a fost văzut în zonă, pândind-o pe fosta soție.

”Fata mea a fost în divorț cu bărbatul ei și de anul trecut o amenință. A locuit la mine din octombrie și a mai răpit-o și a dus-o acasă la el cu forța, și eu tot am umblat să o salvez că am știut că nu este cu voia ei. Am făcut eu reclamații la poliție, dar poliția a ținut cu el. Mi-a spus fiica lui că l-au informat și a pus-o pe ea să ne sune să ne spună că e plecat în Austria cu ea și că s-au împăcat pentru copii. Era foarte violent, a încercat să obțină un ordin de protecție, dar au zis că numai după ce vine el în țară și când îi face ceva, altfel nu se face ordin de protecție”, a mărturisit mama victimei pentru Maramedia.ro.

”Vecinul a coborât să meargă la serviciu și el a auzit țipete și a intrat înapoi în scară și dat telefon la poliție. Apoi a venit mama ei și a sunat-o și a auzit telefonul și și-a dat seama că este ea”, a precizat o vecină.

Cei doi erau căsătoriți de 21 de ani și aveau împreună trei copii.

”Dimineață când a mers la lucru a urmărit-o și a executat-o. Mergea singură la serviciu. Cât am știut că este el acasă mergea soțul cu ea și o ducea cu mașina. Oamenii ne spun că au auzit-o strigând tare dimineață.Și băieții au auzit din celelalte blocuri și m-au sunat pe mine și m-au întrebat dacă Anca este acasă, Am ieșit repede pe geam și am văzut că e lume aici în colț și a zis cineva că e o tânără și am fugit repede la soțul și am zis că poate a omorât-o pe Ancuța”, a mărturisit mama acesteia.

”Am primit amenințări pe facebook, mi-a scris că ne bagă toată familia în doliu, să ne pregătim de înmormântări. Și ei i-a trimis și mesaje de amenințare și a defăimat-o”, a declarat fratele victimei.

La fața locului s-a deplasat în această dimineață o echipă de criminaliști care cercetează împrejurările în care a murit femeia. Potrivit sursei citate, polițiștii au reținut deja un suspect în acest caz, pe care l-au dus la audieri.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More