Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Înmormântare cu peste 100 de participanți Baia Mare. Polițiștii și jandarmii i-au „păzit” pe participanți, dar nu au intervenit

0 571

Peste 100 de oameni au participat, duminică, la o înmormântare care a avut loc într-un cimitir privat din Baia Mare.

Imaginile surprind mulțimea adunată pe trotuarul de lângă cimitirul Tanatorio, acolo unde un membru al comunității de romi a fost îngropat.

Polițiștii băimăreni s-au sesizat din oficiu cu privire la prezența mai multor persoane în zona unui cimitir de pe raza municipiului reședință de județ.

Echipajele de poliție s-au deplasat la fața locului și le-au solicitat cetățenilor care se aflau în perimetrul respectiv să respecte prevederile ordonanțelor militare.

Slujba de înmormântare s-a desfășurat în conformitate cu prevederile ordonanței militare, cu participarea a maximum opt persoane. Celelalte persoane care au rămas în zona trotuarelor și gardurilor cimitirului sunt verificate, identificate și vor fi sancționate contravențional pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare de către polițiști, se arată într-un comunicat.

În plus, conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș a anunțat că a dispus efectuarea de verificări cu privire la modalitatea de intervenție a polițiștilor, urmând a fi luate măsuri în funcție de cele constatate.

Celelalte persoane care au rămas în zona trotuarelor și gardurilor cimitirului sunt verificate, identificate și vor fi sancționate contravențional pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare de către polițiști. Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș a dispus efectuarea de verificări cu privire la modalitatea de intervenție a polițiștilor, urmând a fi luate măsuri în funcție de cele constatate”, au explicat reprezentanții CJSU Baia Mare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More