Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Inscripțiile de tip graffiti și-au găsit sfârșitul la Cluj-Napoca. Primăria s-a înarmat cu o instalație specială

0 220

Primăria municipiului Cluj-Napoca s-a dotat cu un aparat ce curăță inscripțiile de tip graffiti.

Primăria Cluj-Napoca continuă modernizarea municipiului, iar ultima investiție vizează o aparatură care curăță inscripțiile de tip graffiti.

Este un aparat modern, unic probabil în România, care curăță graffiti, marcaje, indicatoare de circulație, urme de gumă de mestecat, pete de ulei de pe borduri și de pe trotuare. Cel mai important lucru este faptul că este un mijloc complet nepoluant, care nu folosește niciun fel de substanțe chimice, a transmis Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca.

Echipamentul a fost achiziționat pentru a-i descuraja pe cei care utilizează tehnica de graffiti în spații neautorizate. Totodată, edilul ține să atragă atenția că amenzile se vor aplica în continuare la nivelul maxim și, pe lângă faptul că vor suporta costurile pentru refacerea clădirilor afectate, vor suporta și rigorile legii.

Oferim, pentru cei care sunt amatori de graffiti două soluții: prima este în cadrul proiectului de Bugetare participativă – Artă în curtea școlii, a mai notat Emil Boc. Totodată, primăria va oferi în continuare și alte zone din oraș celor care doresc să își exerseze partea aceasta creativă.

Noi vom aplica foarte dur toate măsurile legale în cazul celor care vor continua să deseneze pe clădiri, deoarece afectează dimensiunea estetică a orașului. Acest echipament va putea fi folosit și de proprietari privați care vor dori să-și curețe clădirile. Prețurile vor fi stabilite de către Comisia de prețuri, a continuat primarul municipiului Cluj-Napoca.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More