Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Înșelăciune la vânzare. Au plecat cu un ATV de 4.500 de euro fără a plăti nici un ban

0 573

Două persoane sunt cercetate penal pentru înșelăciune. Au plecat cu un ATV pe care nu l-au mai plătit.

Reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud transmit că, la data de 4 septembrie, au pornit o acțiune penală pentru înșelăciune față de doi tineri, de 24 de ani, ambii din județul Mureș. Unul dintre aceștia a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cei doi sunt bănuiți că l-ar fi indus în eroare pe un tânăr de 30 de ani, din Bistrița, cu privire la efectuarea unei plăți care reprezenta contravaloarea unui ATV. Din investigațiile efectuate până în prezent, transmit oamenii legii, a reieșit faptul că la data de 9 august 2019, bărbatul de 30 de ani le-ar fi vândut celor doi ATV-ul, în valoare de 4500 de euro, fiind stabilită de comun acord plata prin transfer on-line.

Totodată, mureșenii ar fi pretins că sunt administratorii unei societăți comerciale, care în realitate nu există, și ar fi prezentat un ordin de plată care ulterior s-a dovedit a fi fals. ATV-ul a fost găsit pe raza județului Mureș în posesia unei terțe persoane, fiind indisponibilizat până la clarificarea situației.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More