Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Înșelat cu 7 mii de lei pentru o spălătorie auto

0 278

Poliţiştii din Şimleu Silvaniei au identificat, ieri, 10 martie, un tânăr bănuit de înşelăciune. Fapta a fost comisă în luna februarie a acestui an, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Ca urmare a unui anunţ apărut pe un site de vânzări, un bărbat din Şimleu Silvaniei a contactat telefonic o persoană necunoscută care i-a promis că îi va construi o spălătorie auto în schimbul sumei de 8000 de euro. Cel apelat, notează IPJ Sălaj, a solicitat însă pentru a începe lucrarea suma de 7000 lei.

Ulterior șimleanul a depus suma cerută în contul persoanei ce urma să construiască spălătoria. Discuţia a avut loc la data de 7 februarie, iar lucrarea urma să fie începută în 11 februarie. Întrucât persoana cu care a avut înţelegerea nu s-a prezentat pentru începerea lucrării şi nici nu a mai răspuns la telefon, bărbatul a depus la data de 24 februarie o plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei.

Astfel, verificările efectuate de poliţişti au dus ieri la identificarea persoanei bănuită de comiterea faptei. Este vorba despre un tânăr de 21 de ani, din judeţul Galaţi. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate, transmite IPJ Sălaj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More