Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Înşelată în magazinul unde e vânzătoare

0 32

politia11

Poliţiştii Secției de Poliţie Rurală Sărmăşag au fost sesizați de către o femeie din Doh, cu privire la faptul că în timp ce se afla de serviciu la magazinul din localitate, înăuntru au intrat două persoane, un bărbat, de aproximativ 50 ani, și o femeie, în vârstă de aproximativ 45 ani, ambii de etnie rromă.

Aceste persoane au solicitat să fie servite cu produse alimentare,  în valoare de 33,7 lei, femeia achitând contravaloarea acestora cu o bacnotă de 500 lei, după care a primit produsele și restul de 466,3 lei. Ulterior cei doi s-au răzgândit, pe motiv că produsele nu corespund din punct de vedere calitativ, înapoindu-le vânzătoarei, împreună cu câteva bancnote de diferite valori. Aceasta le-a înmânat bancnota de 500 lei, după care cele două persoane au părăsit în grabă unitatea. După ce vănzătoarea a numărat banii primiți, a constatat că lipsește suma de 250 lei, motiv pentru care a anunţat Poliția.

Cu ocazia cercetărilor și investigațiilor efectuate de către poliţiştii din Carastelec și Măeriște, a fost identificat în trafic un autoturism înmatriculat în Vaslui, condus de către M. Dorel, 47 ani, din Huedin, iar pe bancheta din dreapta față a fost identificată M. Lina, 45 ani.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că cei doi au înşelat-o pe vânzătoare, la ei fiind găsite şi bancnotele. Cei doi sunt cercetati pentru înșelăciune.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More