Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Înşelată la telefon: „Fiica dvs. a făcut un accident…”

0 191

politiaHorea

O femeie în vârstă de 76 de ani din Baia Mare a sesizat poliţia că a fost înşelată.

Ea a precizat că a fost sunată de un bărbat care s-a prezentat ca fiind poliţist şi care i-a solicitat informaţii detaliate despre membrii familiei. După ce femeia i-a comunicat datele, bărbatul i-a spus că fiica ei a provocat un eveniment rutier, accidentând grav un tânăr de 17 ani, a fost reţinută de poliţişti şi pentru a fi eliberată trebuie să achite suma de 1000 de lei în contul mamei tânărului accidentat. Victima a depus în cont suma de 400 de lei, pentru că nu avea disponibili mai mulţi bani, după care a sunat-o pe fiica ei şi a aflat că a fost înşelată.

Poliţiştii maramureşeni recomandă cetăţenilor să dea dovadă de perspicacitate pentru a nu cădea în plasa infractorilor. De asemenea, vă sfătuiesc ca, indiferent cine vă sună, să nu comunicaţi telefonic datele cu caracter personal. Aveţi în vedere faptul că poliţiştii nu vă solicită telefonic aceste date ci vă invită să vă prezentaţi la sediul poliţiei pentru a clarifica diferite aspecte legate de activităţile de investigare şi cercetare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More