Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Înșelată prin intermediul unei platforme de vânzări on-line. A rămas fără banii de pe card

0 142

O femeie de 33 de ani din Bistrița a sesizat marți polițiștii cu privire la faptul că a fost înșelată prin intermediul unei platforme de vânzări on-line.

Polițiștii de la Investigații Criminale au întocmit un dosar penal, iar din primele investigații a reieșit faptul că bistrițeanca postase un anunț de vânzare a unui produs și a fost contactată de o persoană, sub pretextul că dorește să îl achiziționeze.

Cumpărătorul a solicitat plata prin virament bancar și, inducând-o în eroare, persoana vânzătoare a accesat un link unde a completat datele de identificare ale cardului. În scut timp a observat faptul că îi lipsește din cont suma de 1.075,37 lei. Reprezentanții băncii emitente au blocat tranzacția neautorizată care, din fericire, nu s-a consumat. Polițiștii Biroului Investigații Criminale Bistrița continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul comiterii infracțiunilor de înșelăciune, tentativă la efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More