Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Înșelați cu 40 de mii de lei. Le-a oferit servicii fictive

0 137

Un tânăr din Târgu Mureş, bănuit de comiterea unei infracţiuni de înşelăciune a fost identificat zilele trecute de poliţiştii din Nuşfalău.

Potrivit unui comunicat al celor de la IPJ Sălaj, la data de 9 februarie, poliţiştii din Nuşfalău au fost sesizaţi de către o femeie, din judeţul Sălaj, cu privire la faptul că, în perioada 27-29 ianuarie, mai multe persoane s-au prezentat la locuinţa acesteia, ca urmare a unei convorbiri telefonice avute anterior, în vederea înlocuirii ţiglei de la acoperişul unui clădiri.

Ajunşi la casa femeii, unul dintre aceștia s-ar fi prezentat ca fiind angajat al unei firme din Sălaj, cu domeniu de activitate producţie tablă pentru acoperiş.

Proprietarul a fost de acord cu prestarea de servicii, iar pe parcursul celor trei zile, le-a dat persoanelor suma de 90000 lei, aceştia motivând că banii sunt necesari pentru achiziţionarea de materiale. Banii au fost daţi în patru tranşe.

După finalizarea lucrării, femeia s-a prezentat la firma respectivă, întrucât a constatat că suma este prea mare. Din discuţiile purtate cu administratorul, acesta i-a spus că nu au un astfel de angajat, iar costul lucrărilor în realitate ar fi mult mai mic.

Verificările efectuate de poliţişti au dus săptămâna trecută la identificarea persoanei bănuită de comiterea faptei. Este vorba despre un tânăr de 30 de ani, din Târgu Mureş.

Din prejudiciul cauzat s-a recuperat suma de 20000 de lei, iar diferenţa de 20000 lei, urmând a fi recuperată pe parcursul cercetărilor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More