Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Înșelați cu promisiunea unui loc de muncă în străinătate

0 126

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale efectuează cercetări pentru identificarea autorilor unei infracţiuni de înşelăciune.

Oamenii legii au fost sesizaţi ieri despre faptul că două persoane au fost înşelate, una cu suma de 900 de lei, alta cu 300 de lei, după ce au răspuns unui anunţ online prin care se ofereau locuri de muncă la o seră de flori, în Olanda, informează cei de la IPJ Maramureș.

Ulterior primirii sumelor de bani solicitate, autorul anunţului a şters anunţul de pe site şi nu a mai răspuns la telefon. Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea persoanelor implicate în activitatea infracţională.

Vă recomandăm să fiţi precauţi când citiţi astfel de oferte, să nu vă înstrăinaţi documentele de identitate sau copii ale acestora unor persoane necunoscute şi să sesizaţi poliţia ori de câte ori aveţi suspiciuni cu privire la veridicitatea unor oferte de câştig rapid, a mai notat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More