Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

INSP: 77.6% din cazurile de COVID-19 confirmate la persoane nevaccinate, iar 95.2% din decesele înregistrate la persoane nevaccinate

0 95

Mai mult de trei sferturi din cazurile de COVID-19 confirmate săptămâna 6 – 12 septembrie au fost înregistrate la persoane nevaccinate, iar 95.2% din decesele înregistrate au fost la persoane nevaccinate, indică datele INSP.

În săptămâna 6 – 12 septembrie, 77.6% din cazurile de COVID-19 confirmate au fost înregistrate la persoane nevaccinate.

Totodată, 95.2% din decesele înregistrate au fost la persoane nevaccinate, iar 3% la persoane vaccinate cu schema incompletă.

85.9% din totalul deceselor au fost la persoane peste 60 ani, iar 57.5% din decese au fost la bărbaţi. 94.6% din persoanele decedate aveau cel puţin o comorbiditate asociata.

De asemenea, 35.5% din totalul cazurilor de COVID-19 s-au înregistrat in Bucureşti, Timiş, Cluj, Constanta si Ilfov, iar 28% din totalul deceselor au fost înregistrate in Bucureşti, Bistriţa-Năsăud, Prahova, Iaşi si Constanta. 

De la începutul pandemiei până în prezent, 1 ,3% din totalul cazurilor au fost înregistrate la personal medical. •

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More